62. Ginekološko akušerska nedelja

Dr Milena Mitrović

KGA KCS Beograd

Dr Milena Mitrović

KGA KCS Beograd
+381 11 361 5592
visegradska.gak@gmail.com

Biografija

Dr Milena Mitrović završila je Medicinski fakultet u Novom Sadu 1991 godine. Prosečna ocena u toku studija bila je 9,71. Od 1994. godine zaposlena je na Klinici za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma u okviru Kliničkog centra Vojvodine. Godine 1999. položila je specijalistički ispit iz interne medicine, a samo godinu dana kasnije subspecijalitsički ispit iz endokrinologije. Iste godine odbranila je magistarski rad na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu.

Godine 2009. odbranila je svoju doktorsku disertaciju i iste godine je izabrana u zvanje docenta na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu.

Dr Milena Mitrović, endokrinolog, svo svoje bogato znanje i iskustvo iskoristiće kako bi Vam pomogla u slučaju da Vas muče endokrine žlezde. Umor, razrdažljivost, neplanirano gubljenje težine ili dobijanje na težini bez promene u apetitu, zaboravnost itd. znaci su da bi bilo dobro da posetite endokrinologa, jer ovi i mnogi drugi simptomi ukazuju na poremećaj u radu žlezda sa unutrašnjim lučenjem. Ukoliko zaista postoji neki poremećaj ili oboljenje endokrinih žlezda, dr Milena Mitrović će to sigurno otkriti i prepisati Vam adekvatnu terapiju.

Sva predavanja Dr Milena Mitrović